Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


Family Guy

A következő epizódlista a FOX televíziócsatorna Family Guy című rajzfilmjéhez kapcsolódik. Az első részt 1999. január 31-én mutatták be, és eredetileg 2002. február 14-én tervezték az utolsó rész premierjét. A DVD-eladások és a rajongók szeretete azonban további részeket igényelt, melyek 2005. május 1-jétől kerültek vetítésre. Jelenleg az első hat évad, és a hetedik évad első 9 része kapható DVD-n. Egy egész estés film is elkészült, plusz egy spin-off, az Up Late with Stewie & Brian.

Magyarországon 2008. október 1-jén kezdődően mutatta be az első 6 évadot a Comedy Central. Az első bemutatáskor az első három évadot az eredeti bemutatási sorrendtől eltérően a gyártási kódok sorrendjében kerültek vetítésre. Az ismétlések alkalmával már az eredeti sorrendben történik a vetítés, azonban az évadhatárok máshova kerültek, így a Comedy Centralon alkalmazott évad és epizód számok külön feltüntetésre kerültek. A nyolcadik évad (Comedy Central számozása szerint a 9. évad) vetítése 2010. október 5-én kezdődött.

*Kedden és csütörtökön 2-2 rész feltöltésre kerül..

Évad
Rész Cím  
9. 1. És hirtelen kevesebben lettek MEGNÉZEM
   2. „Kiválóság a TV-ben” MEGNÉZEM
   3. Üdv újra, Carter"  MEGNÉZEM
   4.    
   5.    
   6.    
   7.    
   8.    
   9.    
   10.    
   11.    
   12.    
   13.    
   14.    
   15.    
   16.    
   17.    
   18.    

 

*A feltöltés napjait bármikor megváltoztathatjuk!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása